Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Hekkeld meg az életed

2015.04.08. 09:25 MinDig TV Extra


Két perc sem kell, és már viszik is a kocsit! Egy autó ellopásához elegendő mindössze másfél perc. De vajon mennyi idő szükséges egy banki rendszer feltöréséhez?

hekkeld_meg_az_eleted.jpg

Gondolta, hogy a tolvajok tucatnyi tényezőt figyelembe vesznek egy lopás előtt, és ehhez pár perc is elég számukra? A bűnözők nem szívesen foglalkoznak bonyolult indítórendszerekkel, riasztóval felszerelt járgányokkal, és a forgalmas helyeket is kerülik. Hasznos lehet, ha egy közúti lámpa, vagy bejárati ajtó közelében parkol le, a parkolóházakban viszont legyen óvatos. Hogy miért? Brian Brushwood  a NatGeo új sorozatában mindössze 1 perc 32 másodperc alatt tör fel egy személygépkocsit anélkül, hogy erre bárki egy pillanatra is felfigyelne.

A férfi egy felettébb különös tevékenységgel töltötte elmúlt éveit: megpróbálta elsajátítani a bűnözők gondolkodásmódját és legfontosabb trükkjeit. „Tizenöt éve foglalkozom a pszichológiai manipuláció módszerével. Hihetetlen trükköket és veszélyes mutatványokat tanultam meg, és rájöttem, miként hekkelhetem meg a saját életemet. Eszköztáramat tudósok és kémek, bűnözők és szélhámosok ihlették” – mondja a National Geographic Channel műsorvezetője, aki nem mindennapi tudását most arra használja, hogy a nézőknek is bemutassa ezeket a trükköket, és felhívja a figyelmet a legjobb védekezési technikákra. Brushwood az autók feltörtésének módját is bemutatja, de a tolvajok kijátszására is hasznos tanácsokat ad.
 
A Hekkeld meg az életed című sorozatból mindemellett azt is megtudhatja, hogy mennyire nehéz betörni egy átlagos amerikai családi házba, miként iktatják ki a betörők a riasztórendszereket, valamint az online vásárlás és a bankszámla feltörés terén is meglepő tényekkel szembesülhet.

A Hekkeld meg az életed sorozatot április 9-től csütörtökönként 21 órakor vetíti a National Geographic Channel.

További információk a sorozatról: www.natgeotv.com/hu/hekkeld-meg-az-eleted

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat National Geographic Channel családi csomag Hekkeld meg az életed

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr227349768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása