Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Medici akták

2015.04.09. 09:18 MinDig TV Extra


18:10, CSÜTÖRTÖK (április 9.), VIASAT HISTORY

Francesco nagyherceg szerelmes volt Bianca nevű szeretőjébe, azonban máig nincs nyoma a testének. A csapat megpróbálja megtalálni a maradványait és megismerni halála valód okát.

medici_1.jpg

Ez minden idők legnagyobb törvényszéki orvostani projektje: a Medici projekt. Az elmúlt 10 évben a hatalmas olasz dinasztia tagjainak 28 holttestét exhumálta egy európai tudósokból álló csapat, melyek a Medici család kriptájába, Firenzében voltak eltemetve. A film a 16. század két kiemelkedő időszakára összpontosít – azon időszak, amikor az idősebb Cosimo és a Nagyszerű Lorenzó leszármazottai Toszkána uralkodóivá váltak és Európa vezető dinasztiáival házasodtak. Az interjúkban történészek, törvényszéki tudósok és biorégészek beszélnek színesen ezen vibráló eseményekről, melyek Isabella, Francesco és Ferdinando de Medici testvérek illetve Francesco szeretője Bianca Cappello körül történtek. Történeteik veszélyes viszonyokról, hitszegésről és kielégíthetetlen hatalomvágyról szólnak. Amit a történészek mindig is gyanítottak, azt a tudósok képesek bizonyítani.

A Viasat History csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra családi csomag VIASAT HISTORY Medici akták

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr347352612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása