Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

5 kép és 5 érdekesség Indonéziáról!

2015.04.10. 08:14 MinDig TV Extra


Indonézia meseszép tengerpartokkal, sűrű trópusi erdőkkel, egzotikus állat- és növényfajok sokaságával várja látogatóit. Tudjon meg öt érdekességet a világ egyik legnépesebb országáról!

Galéria » »

1. Indonéziát több mint 18 ezer sziget alkotja, melyek mintegy 4500 kilométer hosszan nyúlnak el az Egyenlítő mentén, afféle „hidat” képezve Ázsia és Ausztrália között.

2. Indonézia rendkívül változatos élőhelyek szempontjából: míg egyes szigeteken trópusi erdők kúsznak fel a hegyoldalakra, máshol jóval szárazabb a klíma, és a növényzet erejéből csak kiégett szavannára telik. Az élőhelyek sokszínűsége gazdag és változatos élővilággal párosul.

3. Az ország partvidéke is lenyűgözően változatos: a korallzátonyok alkotta csendes vizű atolloktól a gigantikus hullámok által ostromolt sziklafalakig szinte minden parttípus megtalálható itt.

4. Új-Guinea Indonéziához tartozó nyugati részén olyan magasra nyúlnak a hegyek (4500 m fölé), hogy állandó hósapka fehérlik rajtuk, a hóhatár alatt pedig fátlan, füves tundra húzódik.

5. Indonézia középső része egy vad vulkáni világ, monszunesőkkel és egész éves forrósággal. Az evolúció itt szabadjára engedhette a fantáziáját, így Komodó és társai a Föld legmesebelibb, sárkányok által uralt szigetei.

Ismerje meg Indonézia legszebb vidékeit és csodálatos élővilágát a NatGeo Wild új sorozatából. Vad Indonézia - április 12-től, vasárnaponként 18 órakor.

További információ: www.natgeotv.com/hu/vad-indonezia

A Nat Geo WILD elérhető a MinDig TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Indonézia NatGeo Wild Új-Guinea Komodó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr897355384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása