Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Lássuk, vajon Nadal még a salakkirály!

2015.04.13. 09:18 MinDig TV Extra


Hétfőn kezdetét veszi a soron következő ATP 1000-es férfi tenisztorna! A helyszín ezúttal Monte-Carlo, a borítás pedig salak! A nyolcszoros bajnok Rafael NAdal végre visszaülne a trónra, hiszen az elmúlt két évben nem ő volt a torna bajnoka. Tartsanak velünk egész héten, hiszen igyekszünk az esemény lehető legtöbb meccsét élőben megmutatni Önöknek!

Rafael Nadal(Reuters)

Monte-Carlo az első nagy salakpályás verseny a szezonban és úgy néz ki, ebben az esztendőben is hatalmas küzdelmeket láthatunk majd a végső győzelemért. Az egyik esélyes Rafael Nadal. A korábbi világelső sérülése után még nem régi önmagát idézi, azonban a salak a kedvenc borítása, vagy legalábbis ezen a talajon a legeredményesebb.

A spanyol klasszis 2005 és 2012 között sorozatban nyolc alkalommal nyerte meg ezt a versenyt, és most szeretné visszahódítani a trónt. Nagy kérdés, hogy van-e olyan jó formában, mint a korábbi években, amikor megállíthatatlan volt ezen a borításon.

Azonban nem csak Nadal esélyes a végső sikerre. Itt van például a jelenlegi világelső Novak Djokovics is. A szerb 2013-ban nyert ezen a viadalon, ráadásul pont Nadalt győzte le a fináléban akkor 6:2, 7:6-ra.  Nole egyébként vitán felül a legjobb formában lévő teniszező ebben az évben és minden bizonnyal ezt salakon is bebizonyítaná.

Rajtuk kívül két kiválóságot érdemes megemlíteni. A tavalyi döntőt ugyanis Stanislas Wawrinka és Roger Federer vívta, és némi meglepetésre előbbi győzelmével (4:6, 7:6, 6:2) zárult az a finálé. Federert sosem szabad leírni és habár Wawrinka nincsen abban a formában, mint egy éve, azért mégiscsak ő a címvédő, így illetlenség lenne kihagyni a nevét az esélyesek közül.

Nos, a torna meccseit a DIGI Sport 1-en és a DIGI Sport 2-n követhetik figyelemmel élőben egészen hétfőtől vasárnapig. Tartsanak velünk!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Rafael Nadal DIGI Sport 1 DIGI Sport 2 ATP tenisztorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr217363882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása