Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Juve ellen is sikeres lehet a Monaco védekezése?

2015.04.14. 10:26 MinDig TV Extra


Ezen a kedden is élőben mutatunk meg egy Bajnokok Ligája-mérkőzést a DIGI Sport 1-en! Ezúttal a Juventus és a Monaco párharcának első felvonását mutatjuk meg a legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntői közül. 20:15-től tartsanak velünk a DIGI Sport 1-en!

(Reuters)

A két gárda először a Juventus otthonában csap össze. A torinóiak számára rosszul sikerült a főpróba, hiszen hacsak tartalékos felállásban is, de vereséget szenvedtek szombaton a sereghajtó Romától. Ellenben a hercegségiek remek formát mutatnak mostanság, hiszen péntek esti sikerüknek köszönhetően feljöttek a harmadik helyre a francia pontvadászatban.

„A Monaco a legjobb védekezési mutatóval rendelkezik Franciaországban és a BL csoportkörében is csak egy gólt kapott – kezdet a mondandóját a hivatalos sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri, a Juventus trénere.- Nagyon jól szervezett csapat, amelyet egy okos és jó edző irányít. Éppen ezért türelmesen kell játszanunk, ugyanis a párharc 180 percig tart, nem kedden este dől el. Amelyik csapat kevesebbet hibázik, az jut tovább. Ha nem játszunk olyan intenzitással, mint a Dortmund ellen, akkor nagy bajba kerülhetünk. "

„A Juve tapasztalt és jó csapat, ráadásul remek egyéni képességekkel megáldott játékosa van – mondta Leonardo Jardim, a hercegségiek menedzsere.- Kimondhatjuk, hogy ők az esélyesebbek, igyekszünk úgy játszani, ahogy eddig, tiszteljük az ellenfelet és megpróbáljuk a saját játékunkat erőltetni. Ez a párharc még nehezebb lesz, mint az Arsenal elleni volt. A Juve bejutotta negyeddöntőbe, tehát jobb, mint az ágyúsok.Hogy úgy játszanánk, mint egy tipikus olasz csapat? Erre csak azt tudom mondani, hogy a Monaco játéka jól szervezett mind védekezésben, mind pedig támadásban.A csapatban mindenki tudja, hogy mi a feladata. Így a válaszom talán olyanok vagyunk, mint egy olasz gárda: ha nincsen nálunk a labda, akkor vissza akarjuk szerezni azt.”

Az összecsapást élőben tekinthetik meg 20:15-től a DIGI Sport 1-en! Tartsanak velünk!
 
BAJNOKOK LIGÁJA, NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS Juventus – Monaco | 20:15, ÉLŐ, DIGI Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Monaco Juventus BAJNOKOK LIGÁJA DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr347366896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása