Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Még kétszer bokszol Mayweather

2015.04.16. 09:42 MinDig TV Extra


Floyd Mayweather bejelentette, a Manny Pacquiao elleni csatája lesz pályafutása utolsó előtti meccse. Az amerikai bokszoló összecsapása filippínó ellenfelével a Showtime televíziós társasággal kötött, hat mérkőzésre szóló szerződése ötödik ütközete lesz, és mint mondta, nem tervezi a kontraktus meghosszabbítását.

Fotó: EUROPRESS/AFP

A 38 éves Mayweather, akit súlycsoportoktól független a jelenlegi legjobb bunyósnak tartanak, május 2-án csap össze Pacquiaóval Las Vegasban. A 47 találkozó után is veretlen Mayweather 2013-ban írt alá a Showtime-mal, azóta évente kétszer, májusban és szeptemberben lépett ringbe.

Az amerikai nyílt edzése után újságíróknak elmondta, idén szeptemberben lesz karrierje utolsó fellépése. „Nem élvezem már annyira az egészet, mint korábban. Elérkeztem arra a pontra, amikor ez már csak üzlet, ez a foglalkozásom – fogalmazott Mayweather. – Lemegyek az edzőterembe, tudom, mit kell tennem, de volt idő, amikor nagyon élveztem ezt. Viszont ez már elmúlt” – tette hozzá.

Több szakértő arra tippel, Amir Khan lehet Mayweather utolsó ellenfele, de a brit ökölvívó korábban már megígérte, egy éven belül megütközik Kell Brookkal, május 30-án pedig Chris Algeri ellen lép ringbe.

Amennyiben Floyd Mayweather megnyeri utolsó két meccsét is, 49-0-s mérleggel zárja pályafutását, amivel beállítaná az 1955-ben visszavonult Rocky Marciano rekordját. Mayweather karrierje során 363 menetet bokszolt, összecsapásai 55,32%-át nyerte kiütéssel.

(Sport Tv)

Magyarországon a Sport1 közvetíti élőben az évszázad bokszmérkőzését, a Floyd Mayweather–Manny Pacquiao összecsapást. A találkozót május 2-án rendezik meg Las Vegasban.

A Sport 1 és a Sport 2 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: boksz családi csomag Sport1 Mayweather

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr797372556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása