Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kommandósok

2015.04.17. 08:39 MinDig TV Extra


21:00, SZOMBAT (április 18.), VIASAT HISTORY

Olykor nincs választás. Legyen szó terrorista fanatikusoktól vagy könyörtelen ellenségről, van idő, amikor erőszakra csak erőszak lehet a válasz, és a káosz okozóinak megölése. Ilyenkor kell az elit különleges erőket hívni.

kommandos_1.JPG

Némelyik közismert, pl. az SAS és az Amerikai tengerészgyalogság, míg a többit inkább homály fedi, pl. India Fekete macskáit, vagy az orosz Alfa csoportot. Feladatuk nagyon veszélyes - ha a különleges erők akciója rosszul sül el, annak sok ártatlan áldozata és komoly politikai következményei lehetnek. A sorozat az elit kommandósok munkáját mutatja be, és elmeséli a közelmúlt néhány drámai akcióját a történtek valósághű rekonstruálásával, a résztvevők vallomásaival, archív felvételekkel, pirotechnikai és számítógépes grafikai eszközökkel, a helyszínelők adataival és a támadások terveivel. Az akció dús filmeket - köztük a moszkvai színház megrohamozását, a Mumbai-i Taj Mahal Palace terroristái elleni támadást, és természetesen Bin Laden megölését - nem szabad kihagyni.

A Viasat History csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm családi csomag Kommandósok VIASAT HISTORY

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr187375102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása