Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Fiorentina: előre az Európa Ligáért

2015.04.20. 10:32 MinDig TV Extra


Nem túlzás azt állítani, hogy az egészen áprilisig szárnyaló Fiorentina az utóbbi hetekben hullámvölgybe került, és bizony szüksége lenne a pontokra ahhoz, hogy biztosíthassa magának a jövő évi európai kupaszereplést. Egy esetleges Hellas Verona elleni sikerrel egy lépést tehetnek efelé a violák hétfőn este a Serie A 31. fordulójának zárómérkőzésén, amelyet élőben láthatnak majd egyes csatornánkon!

(fotó: Reuters)

Nem tudni, hátrány-e most a Fiorentinának, hogy az Európa Ligában is viaskodik még az elődöntőbe jutásért, hiszen közben a hazai porondon is sok feladata van még a violáknak. Egy jó hajrával akár a harmadik, még Bajnokok Ligáját érő helyezés sem tűnik (tűnt?) lehetetlen vállalkozásnak.

Jelenleg 49 ponttal hatodik a csapat egyetlen ponttal lemaradva a már EL-szereplést érő ötödik helytől, amelyet éppen a Sampdoria bitorol. Egészen áprilisig nem is volt igazán nagy gond, az együttes szépen menetelt, igaz, a Juventus kiütötte őket a kupából, ám a másik két sorozatban nem volt egetverő problémája Vincenzo Montella csapatának.

Az elmúlt hetekben viszont erőteljesen visszaesett a firenzeiek teljesítménye, egy hármast kaptak ugye a torinóaiaktól a kupában, majd a Napoli gurított nekik ugyanennyit a Serie A-ban, majd jött a Dinamo KIjev elleni 1-1 az EL-ben.

Ugyan elsőre kellemes ellenfélnek tűnik a tizenhatodik pozícióban lévő Hellas Verona vendégjátéka, ám Andrea Mandorlini csapatának is égető szüksége van a pontokra, ha nem akar majd hátrafelé nézegetni az utolsó fordulókban. Most ugyan tíz pont a különbség Luca Toniék és már kiesőhelyen lévő Cesena között, de még hátravan hét forduló...

Fiorentina - Hellas Verona 20:40, ÉLŐ,  Digi Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag Fiorentina Hellas Verona Digi Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267382828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása