Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

EL-ÉLŐ: Két ukrán a négy között? Még ez is előfordulhat

2015.04.23. 10:28 MinDig TV Extra


Az Európa Liga negyeddöntőinek visszavágóiból két mérkőzést láthatnak azok, akik a DIGI Sport csatornáit választják. Az egyesen a Fiorentina-Dinamo Kijev, a kettesen a Dnipro-Club Brugge összecsapás kerül képernyőre.

(fotó: Reuters)

Két-két olasz és ukrán, egy-egy német, orosz, belga és spanyol résztvevő jutott be az Európa Liga legjobb nyolc csapata közé. Hogy a két-két olasz és ukrán mindegyike ne kerüljön be egészen biztosan az elődöntőbe, arról a Fiorentina-Dinamo Kijev párharc tehet.

A firenzeiek hétfőn meglepő vereséget szenvedtek, amely keresztbetehet az Európa Liga-álmaiknak, a bajnoki szereplés alapján ugyanis már nem valószínű, hogy kiharcolják a nemzetközi porondot. Viszont ha megnyerik az Európa Ligát, az jövőre BL-szereplést hozhat, így egészen biztosan még komolyabban veszik, mint eddig.

Vincenzo Montella együttese négy mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, de az Ukrajnában elért 1-1-gyel minimális előnyhöz jutott, hiszen a Dinamónak mindenképpen gólt kell rúgnia a továbbjutáshoz. A szakvezetőnek viszont nélkülöznie kell a támadósorban Babacart, aki számára befejeződött ez a szezon...

A Fiorentinával ellentétben a Dinamo jól teljesít hazája bajnokságában, öt pont előnye van a Sahtar Doneckkel szemben. Ráadásul Artyom Kravec is jó formában teljesít, 11 találatával a második helyen áll az ukrán góllövőlistán, az ő teljesítménye döntő lehet a párharcban.

Bár a Dinamo Kijev idegenben játszik, az ukrán főváros nem marad Európa Liga-negyeddöntő nélkül, ugyanis a Dnipro kényszerűségből ott fogadja a Club Bruggét. A belga együttes mestere, Michel Preud'homme pókerjátszmának nevezte ezt az összecsapást, hiszen mindkét csapatnak be kell találnia ahhoz, hogy ha továbbjut, azt ne tizenegyespárbaj után tegye.

A Dniprónak azért sem lesz könnyű dolga, mert a Brugge az egyetlen veretlen csapat a nemzetközi porondon, és vélhetően Kijevben sem feltartott kézzel lép pályára. A Dniprónak ellenben nélkülöznie kell a télen visszatért U21-es válogatott középpályást, Valerij Fedorcsukot, aki "besárgult".

A csatornáinkon közvetített mérkőzést a digisport.hu-n is ÉLŐben tekinthetik meg 600 forintos térítés ellenében azok a felhasználóink, akik magyarországi IP-címmel rendelkeznek. A további meccsekre az UEFA díjszabása érvényes.

EURÓPA LIGA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

Fiorentina-Dinamo Kijev 21:05 (ÉLŐ, DIGI  Sport 1, 20:45)
Dnipro-Club Brugge 21:05 (ÉLŐ, DIGI  Sport 2, 21:00)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: negyeddöntő Európa Liga Fiorentina-Dinamo Kijev Dnipro-Club Brugge

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr57391304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása