Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A kiesőjelölt ellen kezdheti meg a hajrát a Marseille

2015.04.24. 10:14 MinDig TV Extra


Ha péntek, akkor francia labdarúgás a DIGI Sporton! Egyes csatornánkon ezúttal a Marseille – Lorient összecsapást tekinthetik meg élőben. Az Olympique ezúttal már nem bukhat el, ha szeretne dobogós helyen végezni, a vendégeknek pedig nagyon szükségük lenne a pontokra, hogy elkerüljék a kiesést. Hogy melyik együttes örülhet a találkozó után, az 20:25-től kiderül a DIGI Sport 1-en! Tartsanak velünk!

(Reuters)

Nagyon nagy a tétje a Marseille és a Lorient összecsapásának pénteken este. Az Olympique ugyanis hatalmas gödörben van az elmúlt időszakban és most már illene kilábalnia ebből a csapatnak, a vendégek pedig a kiesés elől menekülnek.

Marcelo Bielsa tanítványai korábban sokáig vezették a bajnoki tabellát, azonban ebben a naptári évben igencsak hullámzó lett a gárda teljesítménye. Legutóbbi tizennégy bajnokijukból csupán négyet nyertek meg, négyszer játszottak döntetlent és hatszor hagyták el vesztesként a gyepet. Ráadásul áprilisban mind a három tétmeccsüket elveszítették a francia pontvadászatban.

A Marseille így jelenleg csupán a negyedik a tabellán, ugyanúgy ötvenhét pontja van, mint a Saint-Étienne-nek és kettővel van lemaradva a dobogó harmadik fokán tanyázó Monacótól. Az első két hely valamelyikére már szinte esélytelen az Olympique, hiszen a PSG és a Lyon hatvanöt-hatvanöt egységet gyűjtött eddig. Node a harmadik hely fontos lenne a gárdának, hiszen az még Bajnokok Ligája-szereplést ér, és az együttesnek nem lehet más célja, mint  a legrangosabb európai kupában való elindulás.

A másik oldalon is fontos lenne a pontok szerzése a hátralévő fordulókban, hiszen a Lorient jelenleg a kiesést jelentő tizennyolcadik helyen tanyázik, azonban még bőven van esélye arra, hogy az első osztályban maradjon. A vendégeknek harmincöt pontjuk van előttük pedig két egylet áll harminchét, három pedig harmincnyolc ponttal. Az esély tehát megvan, csak élni kellene vele. Hogy a Marseille ellen sikerül-e az idegenbeli bravúr, avagy a hazaiak végre kijönnek a hullámvölgyből, az 20:25-től kiderül a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!
 
LIGUE 1, 34. FORDULÓ
Olympique Marseille – Lorient 20:25, ÉLŐ, DIGI Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag Lorient DIGI Sport 1 Olympique Marseille

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr917394286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása