Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Kanada madártávlatból

2015.04.27. 10:53 MinDig TV Extra


19:55, HÉTFŐ (április 27.), OZONENETWORK

A film elképesztő légi felvételek segítségével mutatja be a Föld legkiterjedtebb partvonalát, valamint a világ leghosszabb, védtelen határát. A sorozatban különleges egyedi felvételeket láthat Kanadáról, melyek bepillantást engednek eme nemzet természeti kincsei közé, feltárván annak szépségeit.

kanada.jpg

Halifax és St. John's városközpontjaitól egészen az ország leghíresebb nemzeti parkjainak távoli vadságáig, a sorozat első 13 része feltárja Kanada Atlanti-óceán menti partvidékének kies szépségeit: Új-Skóciát, Új-Brunswick-ot, a Prince Edward szigetet, Új-Fundlandot és Labrador vidékét. A nézőt foglyul ejti a korábban nem látott vadvilág és a - valaha - megközelíthetetlen természeti csodák kavalkádja. Mindamellett, hogy az égből lehet letekinteni ezekre a területekre, a főbb látnivalókat földközelből is megmutatjuk, a helybéli emberek különleges történetei segítségével.

Az Ozone Network elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: családi csomag OZONENETWORK Kanada madártávlatból

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267402386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása