Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az ördög ügyvédje

2015.04.30. 08:55 MinDig TV Extra


22:55, CSÜTÖRTÖK (április 30.), VIASAT3 (korhatár: 15)

Démoni hatású, egyedi filmcsemege. Az utolsó pillanatokig meglepetésekkel szolgál az utóbbi évek egyik műfajteremtő filmje. Kevin Lomax, a sikeres védőügyvéd egyetlen pert sem veszített még életében, mert szinte hipnotikus erővel bírja rá az esküdteket, hogy mentsék fel ügyfeleit. De nemcsak a tárgyalóteremben, hanem a magánéletében is szerencsés, elbűvölő feleségével, Mary Annel az oldalán.

Keanu Reeves

De semmi sem tarthat örökké. Egy napon betoppan hozzá egy tekintélyes New York-i jogi cég megbízottja és közli vele, hogy felettesei felfigyeltek hihetetlen teljesítményére és szeretnék a cég munkatársai között látni. Feleségével New Yorkba utazik, ahol hamarosan megismerkedik a cég titokzatos vezetőjével, John Miltonnal is. A nagyravágyó Kevin nem bír ellenállni a kísértésnek és elfogadja Milton ragyogó ajánlatát. Új főnöke életmódja, hatalma és a körülötte lebegő érzéki női figurák kibillentik egyensúlyából. Azonban amikor sztárügyvédként belekóstol a hatalomba, valami megváltozik benne. A győzelem megszállottjává válik és többé semmi más nem érdekli. Nem figyel felesége baljóslatú látomásaira, aki egyre furcsább dolgokat tapasztal és megérzi, hogy súlyos árat kell fizetniük a csillogó előnyökért. Kevin egyre nehezebb tárgyalótermi megmérettetéseken esik át. Mindene a diadal, de elkezd félni. A földi pokol kapujában Milton vár rá.

rendező: Taylor Hackford
író: Andrew Neiderman
forgatókönyvíró: Jonathan Lemkin, Tony Gilroy
zeneszerző: James Newton Howard
operatőr: Andrzej Bartkowiak
vágó: Mark Warner

Keanu Reeves: (Kevin Lomax)
Al Pacino: (John Milton)
Charlize Theron: (Mary Ann Lomax)
Jeffrey Jones: (Eddie Barzoon)
Judith Ivey: (Mrs. Lomax)
Connie Nielsen: (Christabella)
Craig T. Nelson: (Alexander Cullen)
Tamara Tunie: (Jackie Heath)

A Viasat 3 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Al Pacino Keanu Reeves Viasat 3 Az ördög ügyvédje

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr197414804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása