Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ki marad a Club Brugge nyomában?

2015.04.30. 09:48 MinDig TV Extra


A Club Brugge újabb győzelme után még inkább kiemelt jelentősége lett a Gent-Anderlecht összecsapásnak a belga labdarúgó-bajnokság rájátszásának ötödik fordulójában. A meccset ÉLŐben közvetíti a DIGI Sport 2.

(fotó: kaagent.be)

A  listavezető Club Brugge 3-1-re legyőzte szerdán a Sporting Charleroi-t, ezzel öt pontra növelte előnyét a Genttel, hatra pedig az Anderlechttel szemben. Igaz, a két rivális csütörtökön egymás ellen zárkózhat.

A  meccs azért is kiemelt fontosságú mindkét együttes számára, hiszen aki veszít, az már gyakorlatilag ki is száll az elsőségért folytatott harcból, de a döntetlen sem jó egyik csapatnak sem.

A két csapat közül a Gent teljesít jobb formában, hiszen a legutóbbi 14 bajnokijából csak egyet bukott el, a Sportig Charleroi otthonában kapott ki a rájátszásban. Az Anderlecht ezzel szemben igencsak botladozik, a legutóbbi két idegenbeli bajnokiját elveszítette, ráadásul a Genttől is kikapott otthon nemrég.

Michel Preud'homme a listavezető Club Brugge mestere is megszólalt ezzel a meccsel kapcsolatban, elmondása szerint nem tudja eldönteni, kinek a győzelmének örülne jobban, hiszen még minden nyílt, ráadásul nagyon gyorsan jönnek egymás után a meccsek.

Gent-Anderlecht | 20:25 (ÉLŐ, DIGI  Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Gent Anderlecht AKTÍV+ csomag DIGI Sport 2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr757414942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása