Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

BL-ÉLŐ: Diadalmas lesz-e Guardiola barcelonai visszatérése?

2015.05.06. 11:05 MinDig TV Extra


A Juventus Real Madrid elleni 2-1-es győzelme után szerdán a Barcelona-Bayern München elődöntőt rendezik meg a Bajnokok Ligájában, és ezt a mérkőzést ÉLŐben közvetíti a DIGI Sport 1.

(fotó: Reuters)

Pikáns meccs következik szerda este, elsősorban a Bayern München edzőjének, Pep Guardiolának a számára. A korábbi kiváló labdarúgó ugyanis első edzői sikereit éppen a mostani ellenfélnél, a Barcelonánál érte el, mielőtt Münchenbe nem költözött volna. Guardiolával a kispadon a Barcelona négy év alatt háromszor nyert bajnokságot, kétszer elhódította a BL-serleget és a Spanyol Kupát is.

Guardiola a mérkőzés előtt elsősorban a Barcelona támadójáról, Lionel Messiről beszélt.

"Ha Messi jó formában van, nincs az a védelem, amely megállítja. Erre egyszerűen nincs szisztéma, ő túl jó ehhez. Igazából csak azt lehet megakadályozni, hogy a labda eljusson hozzá."

Guardiola kitért a két évvel ezelőtti Barcelona-Bayern elődöntőre is, szerinte a mostani német együttes sokat változott azóta.

Luis Enrique, a Barcelona jelenlegi vezetőedzője is kitért Guardiola visszatérésére, de szerinte a játékosai fejében nem az jár, hogy találkozhatnak korábbi mesterükkel.

"Biztos örülni fognak a vele való találkozásnak, de inkább foglalkoztatja őket a mérkőzés fontossága. Mindkét csapat nagyon szereti birtokolni a labdát, nem hiszem, hogy Pepnek kétségei vannak afelől, hogy milyen ellenfél is várja őket a szerda esti meccsen.

A két csapat felemás főpróbát tartott, mert amíg a Barcelona kitömte 8-0-ra a Cordobát, addig a Bayern München 2-0-ra kapott ki Leverkusenben, igaz, már bajnokként.

Barcelona-Bayern München | 20:15 (ÉLŐ, DIGI Sport 1)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Barcelona BL Bayern München DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr817434242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása