Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

EL-ÉLŐ: A Napoli gólgépe a Dniprót is begyűri?

2015.05.07. 10:09 MinDig TV Extra


Csütörtök este elkezdődnek az Európa Liga elődöntői is, amelyek közül a Napoli-Dnipro összecsapást ÉLŐben közvetítjük a DIGI Sport 1-en.

el.jpg(fotó: Reuters)

Két olasz, egy ukrán és egy spanyol együttes jutott be az Európa Liga legjobb négy csapata közé, közülük a Napoli és a Dnipro összecsapását izgulhatják végig, akik a DIGI Sport 1-re kapcsolnak.

Nápolyban a futballszurkolókat elsősorban Rafael Benítez sorsa érdekli a meccs mellett. A spanyol szakember egyelőre húzódozik a szerződés-hosszabbítástól, és szóba hozták több csapattól, főleg Angliában, mivel a családja ott él. Aurelio De Laurentiis elnök viszont foggal-körömmel ragaszkodik Benítezhez, elmondása szerint akár ötéves szerződést is adna neki.

"Itt már hatalmas a tét. A Dnipro már megmutatta az erejét, hiszen legyőzte az Olympiakoszt, az Ajaxot, valamint azt a Club Bruggét, amely a negyeddöntőig veretlen volt. Ezek a csapatok ismertek Európában, mégsem bírtak az ukránokkal. Másrészről azonban bízom a csapatom erejében, hiszen látom, hogy mit értek el eddig, és hogy miként készülnek. És még ennél is többet tudnak" - mondta Benítez, akinek csapata 25 gólt szerzett a nemzetközi porondon, többet, mint bármelyik másik csapat.

A Dnipro eljutott az elődöntőig, de ezt nem elsősorban az idegenbeli teljesítményének köszönhette. Az ukrán együttes ugyanis mindössze egyszer nyert saját országától távol - mert pályáját nem lehet írni, köszönhetően az országban uralkodó belpolitikai helyzetnek, amely miatt a Dnipro Kijevben kényszerül fogadni az ellenfeleit.

"Kevesen gondolták, hogy ilyen messzire jutunk, de most már a döntő kapujában vagyunk, így mindenki másként néz ránk. Bár a Napoli erős csapat, tele klasszisokkal, mi nem félünk senkitől" - mondta a Dnipro középpályása, Valerij Fedorcsuk.

EURÓPA LIGA, ELŐDÖNTŐ: Napoli-Dnipro | 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 1, 20:45)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Európa Liga Napoli DIGI Sport 1 Dnipro

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr147436750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása