Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az UVSE történelmet írna, a Szentes címet védene

2015.05.11. 10:22 MinDig TV Extra


Története első felnőtt bajnoki címére tör a héten kezdődő bajnoki döntő párharcában az UVSE-Centrál női vízilabdacsapata, amelynek a címvédő Szentest kéne legyőznie legalább háromszor. A finálé összes mérkőzését végig követhetik a DIGI Sport csatornáin, így a hétfőit is!

(fotó: uvse.hu)

Miközben a bronzpárharc már elkezdődött (a Dunaújváros 15-10-re verte a BVSC-t), addig a döntő első felvonására csak hétfőn kerül majd sor. Méghozzá a Hajós Alfréd Sportuszodában, amely a bombaerős UVSE-Centrál otthona. A vendég pedig a címvédő Szentes lesz a Margitszigeten.

Hogy merrefelé billen a mérleg nyelve, szinte lehetetlen megjósolni. A bombaerős, válogatottakkal teletűzdelt fővárosiaknak méltó partnere lehet az "egységben (no, és Bujka Barbarában) az erő" alapelvet vallják. Tóth László nem véletlenül dicsérte csapata kiegyensúlyozottságát a Dunaújváros ellen megnyert elődöntős párharcot követően.

Mi pedig nem véletlenül emeltük ki a válogatott centert, aki a két mérkőzésen tíz gólt vágott Mihók Attila együttesének hálójába, nem is akármilyeneket. Az ő kikapcsolása létfontosságú lehet Keszthelyi Ritáék számára, akik szeretnék az UVSE-Centrált hozzásegíteni története első felnőtt bajnoki címéhez.

Izgalmas párharcot láthatunk majd hétfőn, csütörtökön és vasárnap, és aztán még ki tudja mikor? Hiszen az egyik fél harmadik sikeréig tart a döntő, és a semleges szurkolók nem is remélhetnek mást, mint egy kiélezett, szoros küzdelmet szebbnél szebb gólokkal. Rajtunk nem fog múlni, az összes mérkőzés látható lesz csatornáinkon!

UVSE-Centrál - Hungerit-Szentes | 17:40, ÉLŐ, DIGI Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: női vízilabda bajnoki döntő DIGI Sport 1 Hungerit-Szentes UVSE-Centrá

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr257449420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása