Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Allegri: Egyetlen esélyünk a továbbjutásra, ha játsszuk a futballt!

2015.05.13. 17:22 MinDig TV Extra


REAl MADRID - JUVENTUS A DIGI SPORT 1-EN!

A Juventus várhatja valamivel kedvezőbb helyzetből a Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjének visszavágóját, miután az első összecsapáson nagyszerű játékkal 2-1-re verte hazai pályán a címvédő Real Madridot. Természetesen mindkét oldalon bíznak a továbbjutásban, a madridiak meg szeretnék védeni címüket, míg az olasz rekordbajnok 2003 után szeretne újra döntőzni a legrangosabb európai kupasorozatban!

(Reuters)

A múlt heti, torinói összecsapást követően a Juventus várhatja előnyről a visszavágót, ám ez a 2-1-es eredmény nem altathatja el az olaszokat, hiszen Cristiano Ronaldo gólja még rengeteget érhet a címvédőnek. Tudja ezt nagyon jól Massimiliano Allegri is, a zebrák vezetőedzője, aki kijelentette, csak akkor van esélyük a továbbjutásra, ha nem állnak be védekezni, hanem játsszák a futballt, méghozzá úgy, ahogy tették azt az odavágón, vagy még annál is jobban.

Ehhez viszont nagyon nyugodtan kell játszaniuk, nem szabad kapkodniuk, hiszen a nyomás a madridiakon van. Többet kell birtokolniuk a labdát ellenfelüknél, amiben nagy segítséget nyújthat a visszatérő Paul Pogba, akiről Allegri mester elmondta, szinte biztos, hogy kezdőként kap szerepet ezen a kulcsfontosságú meccsen a fél Európa által csábított francia klasszis.

Carlo Ancelotti, a spanyol együttes vezetőedzője is örülhet egy visszatérőnek, hiszen Karim Benzema is felépült térdsérüléséből, így vélhetően újra a BBC, azaz a Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo csatártrió rohamozza majd Gianluigi Buffon kapuját az első perctől. Vélhetően lesz is dolga a torinói védelemnek, hiszen a blancók legutóbbi ötvenkettő, Bernabéuban játszott találkozójukon mindig szereztek legalább egy gólt!

Az az egy gól most továbbjutást érne a címvédésre, ezáltal történelmi tettre készülő Real számára, ám ezt sem lesz könnyű összehozni az év meccsére készülő torinóiak ellen, hiszen a Juve az idei szezonban lejátszott 24 idegenbeli találkozóján csupán 12 gólt kapott. A két együttes legutóbb 2013 októberében találkozott Madridban a csoportkör harmadik fordulójában, akkor a hazaiak nyertek 2-1-re.

Real Madrid - Juventus | 20:15, DIGI Sport 1, ÉLŐ

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Bajnokok Ligája Juventus Real Madrid DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr727456964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása