Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

42 módszer Hitler meggyilkolására

2015.05.14. 09:15 MinDig TV Extra


Csütörtök 22:00 | Spektrum

Adolf Hitler volt a 20. század talán a legrettegettebb és a leginkább megvetett történelmi alakja. Nem meglepő, hogy több mint 40 hiteles, korabeli feljegyzés szól arról, miként törtek az életére. Az egyszerű munkásemberektől a magas rangú katonákig, hosszú az orgyilkosok listája. Mesterlövészek, robbantók, megrendezett légitámadás és beépült filmszínésznők - a lehető legrafináltabb módszerekkel próbálták kiiktatni a náci vezért. Kortárs beszámolók és a titkosítás alól nemrég feloldott dokumentumok nyomán mi is megtudhatjuk, miként sikerült a Führernek sorra túlélni a kitervelt támadásokat. Látványos és izgalmas számítógépes animációs jelenetekkel illusztrálva biztonsági szakértők mesélik el, hogy miért buktak el rendre a próbálkozások.

Modern fegyverekkel és robbanószerekkel végzett kísérletekkel próbálják meghatározni milyen kisebb módosításokkal lehettek volna sikeresek a gyilkos küldetések, miközben történészek tárják elénk, hogy miként alakíthatta volna egy sikeres akció a történelem folyását.

rendező: Jon Taylor
forgatókönyvíró: Jon Taylor
narrátor: Erik Thompson

Jason Bice: (Otto Günsche)
Melody Crawford: (Eva Braun)
Arlo Hemphill: (Adolf Hitler)
Audie Foote: (Günther Korten)
Jay Lance: (Hermann Fegelein)

A Spektrum TV elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: alapcsomag Spektrum MinDig TV Extra 42 módszer Hitler meggyilkolására

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr27458284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása