Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Indulhat a végső harc az Euroliga-győzelemért

2015.05.15. 10:14 MinDig TV Extra


Az utolsó szakaszához érkezett a férfi kosárlabdázók Euroligája, pénteken és vasárnap ugyanis a négyesdöntő mérkőzéseit rendezik meg, a pénteki napon a két elődöntőt tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en! 17:55-től a CSZKA Moszkva-Olympiakosz, 20:55-től pedig a Real Madrid-Fenerbahce meccset tekinthetik meg nálunk. Tartsanak velünk!

Már csupán négy együttesnek van esélye arra, hogy megnyerje a férfi kosárlabda Euroligát. Ezen a hétvégén a trófeáért a CSZKA Moszkva, az Olympiakosz, a Real Madrid és a Fenerbahce küzdhet meg, a Digi Sporton pedig élőben tekinthetik meg a négyesdöntő legfontosabb pillanatait.

Az első elődöntőt a CSZKA Moszkva és az Olympiakosz vívja majd. Az orosz együttes zárta a legjobb mutatóval a középdöntőt, tizenkét győzelem mellett csupán kétszer kapott ki. Az egyik vereség azonban az Olympiakosz otthonából származik, ugyanis a Top16 ötödik fordulójában a görögök 84-76-ra győzték le a Final Four talán legnagyobb favoritját. Igaz, a moszkvaiak 76-70-nel visszavágtak hazai pályán, azonban az a két meccs eredményéből is látszik, hogy valószínűleg nüánszok döntenek majd ebben a párosításban. A meccset 17:55-től tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en.

Ami a másik elődöntőt illeti: a Real Madrid az E csoport győzteseként az Efes ellen lépett pályára a negyeddöntőben és 3-1-es összesítéssel ejtette ki az isztambuli együttest és most a Final Fourban is rögtön egy török gárdával kell megküzdenie, méghozzá a Feberbahcéval. A Fener az F csoport második helyén zárta a középdöntőt és ezt követően némi meglepetésre a sorozat címvédőjét, a Maccabi Electrát ejtette ki söpréssel. Ebből kiindulva bizony jósolgatni nehéz lenne ebben a párharcban20:55-től azonban kiderül, hogy a spanyol, avagy a török együttes lehet ott a vasárnapi fináléban. Tartsanak velünk!

CSZKA Moszkva-Olympiakosz 17:55, DIGI Sport 1, ÉLŐ
Real Madrid-Fenerbahce 20:55, DIGI Sport 1, ÉLŐ

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: kosárlabda DIGI Sport 1 Real Madrid-Fenerbahce CSZKA Moszkva-Olympiakosz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr447461020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása