Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna a Napoli

2015.05.18. 11:29 MinDig TV Extra


A Napoli labdarúgócsapata hétfőn este a Cesena együttesével csap össze az olasz labdarúgó-bajnokság 36. fordulójában. A nápolyiak számára nagy a tétje a meccsnek, hiszen amennyiben elbukják a találkozót, akkor aligha érhetnek oda a dobogó harmadik fokára, amely még Bajnokok Ligája-selejtezős indulást érhet.

SERIE A, 36. FORDULÓ Napoli – Cesena | 20:40, DIGI Sport 2, ÉLŐ

(Reuters)

Nem alakult jól a Napoli számára ez a szezon, és hétfőn este újabb reményt veszíthet el Rafael Benítez együttese, a nápolyiak annak ellenére, hogy sokáig a tabella harmadik helyén álltak, jelenleg csupán negyedikek, és hat pont választja el őket a dobogótól. Azonban jelenleg egy meccsel kevesebb szerepel a gárda neve mellett, mint a harmadik pozícióban tanyázó Lazióé mellett, így háromra csökkentheti a csapat a különbséget hétfőn este a Cesena ellen.

A siker nem csupán a bronzérem miatt lenne fontos a Napolinak, hanem azért is, mert az a pozíció biztosítaná azt, hogy a gárda a következő szezonban elindulhasson a Bajnokok Ligájában. A feladat nem teljesíthetetlen, ugyanis jelenleg a Napoli 60, a Lazio 66 pontos, az AS Romának pedig 67 van. A következő körben a Napoli a Juventusszal, a két római alakulat pedig egymással meccsel, az utolsó körben pedig a Laziót fogadja, így akár meg is lehet szerezni a hőn áhított dobogót.

Node ne szaladjunk ennyire előre. Előbb a Cesenán kell túljutni! Az biztos, hogy Rafa Benítez együttesének hétfő esti vendége már kiesett az élvonalból, és maximum a becsültéért küzd majd az összecsapáson, de a sikerére nem nagyon fogadna egyetlen szakmabeli sem. Hiszen a tabella tizenkilencedik helyezettje legutóbb március első napján nyert, azóta tíz bajnokijából hatot elveszített és négy alkalommal szerzett egy pontot. Nos, az nem valószínű, hogy a kiscsapat ezen az estén töri meg a rossz sorozatot, de azért leírni sem szabad a gárdát, mert nem is olyan régen a Sampdoria otthonában ért el gól nélküli döntetlent, és egy ilyen eredmény hétfőn este könnyedén a Napoli BL-álmaiba kerülne…

SERIE A, 36. FORDULÓ Napoli – Cesena | 20:40, DIGI Sport 2, ÉLŐ

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Napoli DIGI Sport 2 Cesena SERIE A

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr27469518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása