Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A férfiak után a hölgyeknél is jöhet a bajnokavatás?

2015.05.20. 10:49 MinDig TV Extra


Hétfőn a Szolnok férfi vízilabdacsapata harmadszorra is legyőzte az OSC-t, így 51 év után megnyerte a bajnokságot. A hölgyeknél az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcában az UVSE 2-1-re vezet a Szentes ellen, és amennyiben szerda este ismét Keszthelyi Ritáék győznek, akkor bajnokavatás következhet. Nyilván ehhez a hazai medencében szereplő csongrádiaknak is lesz egy-két szavuk, így minden bizonnyal rendkívül izgalmas mérkőzésre van kilátás, amit 18:15-től élőben közvetítünk a DIGI Sport 1-en!

(www.uvse.hu)

A drámai, ötméteresekkel megnyert első találkozó után Szentesen nagyon simán kikapott az UVSE, így a harmadik találkozó tétje az volt a fővárosi együttes számára, hogy megtartsa pályaelőnyét. Nos, ez össze is jött Keszthelyi Ritáéknak, miután ragyogó játékkal, négy góllal nyertek a Hajós Alfréd Sportuszodában és már csak egy győzelemre vannak a végső sikertől.

A Csongrád megyei együttes, akárcsak a finálé második mérkőzése előtt, ezúttal is hazai medencében száll medencébe, méghozzá győzelmi kényszerben, hiszen egy újabb bukás ezúttal csupán ezüstérmet érne a tavalyi bajnok számára.

Bujka Barbaráék vélhetően mindent megtesznek, hogy csupán a finálé ötödik mérkőzése döntsön a végső győztes sorsáról, ám elnézve Keszthelyiék legutóbbi találkozón mutatott formáját, ez nem lesz egyszerű dolog. Várhatóan ezúttal is kiegyenlített küzdelmet láthatunk, és hogy bajnokavatásra kerül-e sor, vagy esetleg életben tartja a címvédésről szőtt álmait a Szentes, 18:15-től kiderül a DIGI Sport 1-en!
 
NŐI VÍZILABDA OB I, DÖNTŐ, 4. MÉRKŐZÉS Hungerit Szentes - UVSE-Centrál | 18:15, DIGI Sport 1, ÉLŐ

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: DIGI Sport 1 NŐI VÍZILABDA DÖNTŐ Hungerit Szentes UVSE-Centrál

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr67475352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása