Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A NatGeo műsorvezetőjeként tűnik fel az ismert színész

2015.05.22. 08:23 MinDig TV Extra


Kal Penn nemcsak bejárja a világot a NatGeo új sorozatában, hanem olyan érdekes összefüggésekre is rámutat, melyekre álmunkban sem gondoltunk volna.

kal_penn.jpg

Ön szerint milyen hatással vannak a mindennapi életünkre az olyan szokványos dolgok, mint a pénz, a táplálkozás, vagy az időjárás? És az olyan meghökkentő és valószínűtlen tényezők, mint az állatok vándorlása?
Hol tombol még mindig az aranyláz Amerikában? Merre található a világ gyémántkereskedelmi központja? És melyik országban érhet bennünket a legnagyobb eséllyel természeti katasztrófa? A NatGeo új, Nagy számok örvénye című sorozata efféle kérdésekre keres választ statisztikák és a belőlük nyert meglepő kimutatások segítségével.

A műsorban a Dr. House és az Így jártam anyátokkal sorozatokból, valamint a Buliszervíz és a Kalandférgek című filmekből is ismert Kal Penn kalauzolja országokon keresztül a nézőket. A színész nemcsak műsorvezetőként, hanem alkotóként is részt vett a sorozat készítésében. „Az alkotási folyamat több fázisának is a részese lehettem, például ott voltam a műsor hangnemének és egész struktúrájának a kialakításánál. Az oknyomozó munkát, valamint az adatok összegyűjtését és ellenőrzését azonban emberfeletti munkával a Nat Geo szerkesztői végezték, nekem többnyire az előre megírt részek “humorosítása” jutott. Azt hiszem, az egész munkának a tudományos és a vicces vonulat összeházasítása volt a legérdekesebb része.”

A sorozat egyszerre szórakoztató és megdöbbentő, hiszen számos olyan adatot és összefüggést tár elénk, melyekre álmunkban sem gondoltunk volna. A forgatások során a stáb Romániától kezdve Kínán keresztül egészen Mexikóig utazott, hogy a különböző helyszíneken megismert szokások, számok és statisztikák segítségével egy teljesen új szemszögből mutathassák be a nézőknek a világot.

A Nagy számok örvénye sorozatot május 28-tól csütörtök esténként 21 órakor vetíti a National Geographic Channel.

VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=PRro6I1uSYY

További információk: www.natgeotv.com/hu/nagy-szamok-orvenye

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: National Geographic Channel Kal Penn NatGeo Nagy számok örvénye

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr627481396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása