Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Bolt és Powell is rajthoz áll Ostravában

2015.05.26. 11:14 MinDig TV Extra


Két világklasszis atléta Usain Bolt és Asafa Powell is elindul az Ostrarában megrendezett World Challenge verseny második napján. Előbbi kétszáz méteres síkfutásban, utóbbi pedig százon. A viadal eseményeit 17:55-től élőben tekinthetik meg a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

Két igazi világklasszis sprintert is láthatunk versenyezni az ostravai atlétika-versenyen kedden kora este. A százméteres síkfutásban ugyanis ASsafa Powelt, kétszázon pedig Usain Boltot láthatjuk versenyezni ezen az estén.

Bolt idén nem valami fényes eredménnyel érkezett a versenyre, hiszen 20,20 másodperc a legjobbja 2015-ben, és az itt induló mezőnyből Carvin Nkanata (20,14) és Pako Seribe (20,17) is futott már nála jobban ebben az évben. Bolt győzelme ennek ellenére szinte borítékolható, hiszen 19.19 másodperccel övé a világrekord ezen a távon, sőt az ostravai verseny csúcsát is ő tartja 19,83-mal.

Powell esetében még simább győzelemre lehet számítani százon! A jamaikai sprinter ugyanis idén futott már 9,84-et ezen a távon, egyéni legjobbja pedig 9,72. A keddi mezőnyből pedig ebben az esztendőben senki ne tudott tíz másodperc alatt futni. Ez egyébként az itt rajthoz állók közül két amerikainak korábban már sikerült, Charles Silmonnak 9,98, Isiah Youngnak pedig 9,99 az egyéni csúcsa.

Hogy a két sprinter hozza-e a kötelező győzelmet, avagy meglepetés születik akármelyik távon, az 17:55-től kiderül a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: atlétika Usain Bolt DIGI Sport 1 Asafa Powell

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr117492248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása