Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Ligakupa: döntőben a Loki

2015.05.27. 10:40 MinDig TV Extra


A Bp. Honvéd-Ferencváros mérkőzést szerdán 17:15-től közvetítjük élőben a Sport1-en!

2-0-ra győzött idegenben is a Debrecen az MTK ellen a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján, így kettős győzelemmel, 5-1-es összesítéssel jutott a fináléba a hajdúsági együttes. A debreceni első meccsen 3-1-re győzött a Loki, a fővárosiak pályaválasztása mellett a Fáy utcában lejátszott találkozón viszont az első félidőben nem esett gól. A Debrecen számára nem volt sürgős, nem erőltették a támadásokat, a kék-fehérek ugyanakkor képtelenek voltak áttörni a masszív Loki-védelmet. Emiatt nem volt különösebben látványos az első félidő. Mindössze egy Vogyicska-lövést, illetve a vendégek oldalán egy Tisza-, és egy Szécsi-próbálkozást jegyezhettünk föl. A második félidőben is hasonló volt a forgatókönyv, a döntő tényező végül Kulcsár Tamás beállítás lett.

Fotó: facebook.com/DebreceniVSC

A debreceni támadó az 57. perben lépett pályára, a 66. adott egy gólpasszt Ludánszkinak, a 91. percben pedig maga vágott kapuba egy elé pattant labdát. A Debrecen negyedszer jutott be a Ligakupa döntőjébe, 2010-ben meg is szerezte a trófeát. A Ligakupa másik elődöntőjét, szerdán a Honvéd játssza a Ferencváros ellen. Az első meccsen a Fradi 3-0-s előnyt szerzett.

(Sport TV)

A Bp. Honvéd-Ferencváros mérkőzést szerdán 17:15-től közvetítjük élőben a Sport1-en!

A Sport 1 és a Sport 2 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Ferencváros Ligakupa Sport1 Bp. Honvéd

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr317495498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása