Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Futár a világ végére

2015.06.03. 08:59 MinDig TV Extra


A National Geographic Channel hősei bárhova, bármilyen időjárási körülmények között rekordidő alatt eljutnak! Ismerjen meg öt melegszívű kalandort, akik földön, vízen, levegőben akár az életük kockáztatása árán is a bajba jutottak segítségére sietnek!

futar_a_vilag_vegere.jpg

Bár az USA a Föld egyik legjobban motorizált és urbanizált országa, még itt is akadnak olyanok, akik – szenvedélyből vagy munkájuk folytán – a civilizáció határain túl, a vadon közepén élik életüket. Ezek modern remeték a hosszú évtizedek során gyakorlatilag önellátóvá, mindentől függetlenné váltak, vannak azonban vészhelyzetek, amikor még az ő számukra is elkél a segítség. Ilyenkor kapnak főszerepet a „világvége futárai”, akik még a legvalószínűtlenebb helyekre, még a legnyaktörőbb utakon is célba juttatják a küldeményeket, amelyek sokszor életmentőek lehetnek.  

A NatGeo új sorozatában a montanai Flathead Erdőtől az idahói Hells Canyonig és a dermesztő alaszkai magashegyi tundráig öt elkötelezett „vadonpostás” életébe kapunk bepillantást. A módszereik rendkívül különbözőek, egy dolog azonban közös bennük: számukra nem létezik olyan nehéz terep és olyan szoros kézbesítési határidő, melyet ne tudnának legyőzni, ill. tartani. Miközben a zord viszonyokkal és a nehéz körülményekkel küzdenek, lenyűgöző helyeket, csodálatos vidékeket járnak be.  
Tartson Ön is az epizódokban a NatGeo hőseivel, és kövesse figyelemmel, hogy repülőgépen, motorcsónakon, lóháton és kutyaszánon időben célba érnek-e a rájuk bízott gyógyszerrel, élelemmel és építőanyaggal!

A Futár a világ végére sorozatot június 22-től hétfőnként 22 órakor vetíti a National Geographic Channel.

További információk: www.natgeotv.com/hu/futar-a-vilag-vegere

A júniusi epizódok tartalmából:

Isten hozott a vadonban!
Az idahói Hells Canyonban a motorcsónak-pilóta Brice Barnes sürgős segélyhívást kap barátjától, Jasontól. Az alaszkai Aniakban Rob Kinkade magasba emelkedik repülőgépével, hogy életmentő gyógyszereket vigyen a semmi közepén lakó Jim Smith-nek, a „Vadembernek”. Montanában pedig Andy Breland és Chuck Allen lovas hordárok kanyargós ösvényeken, zuhogó esőben igyekeznek célba juttatni egy kilátórestauráló csapat holmiját.
Bemutató: 2015. június 22-én, hétfőn este 10-kor – National Geographic Channel

Tűz a kanyonban
Idahóban Brice egy tűz martalékává vált ház újjáépítéséhez nyújt segédkezet. Montanában Andy és Chuck az idővel versenyt futva cipel fel egy halakkal teli tartályt egy magashegyi tóhoz. Az alaszkai Aniakban pedig Rob csapdába esett turistákat menekít le egy hegyről repülőgépével.
Bemutató: 2015. június 29-én, hétfőn este 10-kor – National Geographic Channel

A National Geographic csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat National Geographic Channel családi csomag Futár a világ végére

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr97514006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása