Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Gatlin Rómában sem lassítana

2015.06.04. 10:38 MinDig TV Extra


Idei negyedik állomásához érkezett a Gyémánt Liga-sorozat, ezúttal Rómában állnak rajthoz a világ legjobb atlétái. Az olasz fővárosban rendezett viadalt, ahol ezúttal nem szurkolhatunk magyar versenyzőnek, 20:00-tól közvetítjük élőben a DIGI Sport 1-en!

(Reuters)

Justin Gatlin remekelt az idei Diamond League versenyeken, hiszen amelyik számban rajthoz állt, azt meg is nyerte, méghozzá nem is akárhogyan: az első állomáson Dohában, 100 méteres síkfutásban 9.74-es idővel nyert, ami nemcsak az idei legjobb eredmény, hanem karriercsúcs is!

Ezután legközelebb Eugene-ban láthattuk az amerikai klasszist, aki ezúttal 200 méteren mutatta meg, hogy ott is verhetetlen. Ezúttal ismét 100-on indul el és ha az eddigi versenyeken mutatott formáját hozza, akkor Rómában sem talál legyőzőre.

Női kétszázon a négy nappal ezelőtti amerikai viadalon 100 méteren diadalmaskodó Shelly-Ann Fraser-Pryce tűnik a legesélyesebbnek, ám ne feledjük, Eugene-ban csupán célfotóval győzött a jamaikai klasszis.

A férfi rúdugrásban is nagy csata várható a világcsúcstartó Renaud Lavillenie és a német Raphael Holzdeppe között, aki két évvel ezelőtt Rómában legyőzte a francia atlétát. Ismét láthatjuk a kubai Pedro Pablo Pichardót, aki három héttel ezelőtt Dohában minden idők harmadik legjobb eredményét (18.06) érte el hármasugrásban.

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: atlétika alapcsomag DIGI Sport 1 Gyémánt Liga

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr587517146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása