Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Glades - Tengerparti gyilkosságok

2015.06.22. 13:00 MinDig TV Extra

Sorozat 19:00-kor az RTL2-n!

A sorozatról: Amikor Jim Longsworth nyomozó a chicagói rendőrségen összekülönbözik a főnökével, Floridába költözik. Itt új életet kezd, megismerkedik a csinos nyomozónővel, Callie-vel. Hamarosan igen különös gyilkosságok történnek. Ám Jim - társai szerint is - egyedi módszerei igencsak célravezetőnek bizonyulnak.

glades.jpg

Az epizód tartalma: A vendéglátóipari fejlesztésekben utazó Richards holttestét a parton egy strandoló lány találja meg. Az áldozatot nem kirabolták, mivel nem lopták el az értékes gyémánt gyűrűjét. A közelben lévő bár pincérnője, Maggie, kerül elsősorban a nyomozók látókörébe, akinek Richards udvarolt, miután a nő szakított Kyle Wheeler szörfbajnokkal. Jim feladata kideríteni, kinek állhatott érdekében a férfi halála, illetve kinek az üzletének árthatott volna, ha életben marad.

Az RTL 2 csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr197563878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása