Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Szívek szállodája

2015.08.13. 06:30 MinDig TV Extra

09:05, Viasat 3

Gilmore Girls
amerikai filmsorozat, VI. évad, 12. rész

Epizód tartalma:
Luke, aki tudja, hogy túl sokat kerülgeti, még most sem képes elmondani Lorelainak, hogy van egy 12 éves lánya, April, és pánikba esik, amikor April ki akar teregetni vele a vacsorán. Amikor April és Lorelai mindketten megjelenik a vacsorán és beszélgetni kezd, April naivan elmagyarázza, hogy Luke az apja. Lorelai segítőkésznek próbál mutatkozni, még az esküvő napjának elhalasztását is felajánlja, de Luke-nak az ötlettel kapcsolatos reakciója után zavart és sértett lesz. Logan szokatlan lépést tesz, hogy visszaszerezze Roryt, az újság állománya pedig fellázad Paris Yale Daily Newsnál tapasztalt rémuralma ellen. Eközben Stars Hollowban megtartják az évi Téli Bált. Lorelai és Rory egy standot vezet, ahol a fő szám a kutyájuk, a jövendőmondó Paul Anka.
A sorozatról:
Az amerikai kisváros kedvesen különc hőseivel együtt élhetjük át a temperamentumos, vonzóan fiatal mama, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjait. Lorelai egy szállodában dolgozik menedzserként. Itt főszakács Lorelai legjobb barátnője, Sookie, aki él-hal a munkájáért, és ez gyakran bonyodalmakat okoz. Kiderül, hogy Roryt felvették a Chiltonba, egy elegáns magániskolába. Így Lorelai arra kényszerül, hogy felkeresse gazdag szüleit, akikkel nem felhőtlen a viszonya, és el kell fogadnia a feltételüket: unokájuk tanulmányainak támogatásáért cserébe minden péntek este náluk vacsoráznak.

szivek_szallodaja.jpgSzereplők:
Alexis Bledel (Rory Gilmore)
Edward Herrmann (Richard Gilmore)
Keiko Agena (Lane Kim)
Kelly Bishop (Emily Gilmore)
Lauren Graham (Lorelei Gilmore)
Liza Weil (Paris Geller)
Melissa McCarthy (Sookie St. James)
Scott Patterson (Luke Danes)
Sean Gunn (Kirk Gleason)
Yanic Truesdale (Michel Gerard)

A Viasat 3 csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat viasat3 MindigTV Rory Gilmore Szívek szállodája Extra családi csomag

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr197697928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása