Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Disturbia

2015.08.24. 18:24 MinDig TV Extra

21:00, Super TV2

Disturbia
amerikai thriller, 104 perc, 2007
A Disturbia alapötlete nyilvánvalóan Alfred Hitchcock klasszikus Hátsó ablakának lenyúlása, a vége pedig némileg átmegy (tini)horrorba, ami szintén nem új trükk, az alapanyagok és műfajok kombinációja mégis jól működik. Hősünk az iskolában családi okok miatt magát és másokat nehezen viselő Kale (Shia LaBeouf), aki egy balhé után szobafogságra ítéltetik - amelynek hatékonyságát egy elektromos bokaszorító garantálja. A házat elhagyni képtelen és rettentően unatkozó fiú így a csendes kertváros lakóit kezdi el kukkolni, és így ismeri meg az új szomszédlányt, Ashley-t (Sarah Roemer) és a szemközt lakó, igencsak gyanúsan viselkedő Mr. Turnert (David Morse) is.
 Az eredmény: tinirománc és meglehetősen felnőttes feszültség néhány beáldozható mellékszereplővel, de különösebb vérfröcsögés nélkül. A ma már a legkeresettebb fiatal színészek köze tartozó - ehhez képes meglehetősen hétköznapi külsejű - Shia LaBeouf most még üdítően új arc, és meggyőzően átlagos tini, a szöszi Sarah Roemer pedig még meggyőzőbben csinos, David Morse viszont olyan átéléssel játssza a pszichopata gyilkost, ami elveszi a felfedezés örömét, hiszen egy másodpercig sem kételkedhetünk bűnösségében. Ráadásként kapunk egy meglehetősen hátborzongató autóbalesetet, csak úgy bemelegítésként, és némi test test elleni küzdelmet a legvégére.

disturbia_1.jpgrendező:
D.J. Caruso
színész:
Shia LaBeouf (Kale)
Carrie-Anne Moss (Julie)
David Morse (Mr. Turner)
Sarah Roemer (Ashley)
Aaron Yoo (Ronnie)
Jose Pablo Cantillo (Gutierrez)
Matt Craven (Daniel Brecht)
Viola Davis (Parker nyomozó)

A Super TV2 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Mindig TV Super TV2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr587730740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása