Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Veszprém: "Sikeresen szeretnék debütálni hazai pályán"

2015.09.01. 10:29 MinDig TV Extra


KÉZILABDA SEHA LIGA, 1. FORDULÓ MVM Veszprém - Meskov Breszt | Kedd 17:45, ÉLŐ, DIGI Sport1

A Magyar Szuperkupa megnyerését követően a SEHA Ligában is pályára lép az idényben először az MVM Veszprém kézilabdacsapata. Carlos Ortega együttese a Meskov Bresztet fogadja a sorozat első fordulójában.

kezilabda.jpg(fotó: mkb-mvmveszprem.hu)

"Nehéz meccsünk lesz holnap, hiszen a Brest Atmannal és Kristopansszal nagyon sokat erősödött. Nem tudtunk sokat készülni a meccsre, összesen csak egy edzés állt a rendelkezésünkre, nekik viszont több idejük volt. Úgy érzem, hogy nagyon erős csapatunk van, igaz még messze vagyunk a 100%-tól. Mindenképpen győzelemre számítok holnap, sikeresen szeretnék debütálni hazai pályán ebben a szezonban" - mondta Lékai Máté, a veszprémiek válogatott klasszisa a meccset megelőző sajtótájékoztatón.

A címvédő veszprémiek remek szezont zártak le a nyár végén, habár a Bajnokok Ligájában nem sikerült az áttörés, hiszen a fináléban kikaptak a Barcelonától. Nos, most talán még inkább megerősödve, újra nekifutnak a legnagyobb céljuknak. Ehhez remek kiegészítés lehet majd a nagy menetelésnek ismét a SEHA Liga, amelyből ugyan kiemelkedik a magyar bajnok, kupa- és Szuperkupa-győztes gárda, ám a versenyhelyzet mindenképpen előnyére válhat Lékaiéknak.

"Úgy gondolom a SEHA Liga hasonló színvonalú lesz, mint tavaly. Négy csapat szerintem - a Breszt, Zágráb, Vardar, Veszprém - kiemelkedik a mezőnyből, a többiek kicsit alacsonyabb színvonalat képviselnek. Biztos, hogy minden idegenbeli meccsen meg kell szenvednünk a győzelemért. A felkészülés szempontjából jó a SEHA Liga, de azt is figyelembe kell vennünk, hogy nagyon sűrű a naptárunk, így nehezebb lesz felkészülni egy-egy meccsre" - nyilatkozta Ortega mester.
 
KÉZILABDA SEHA LIGA, 1. FORDULÓ MVM Veszprém - Meskov Breszt | Kedd 17:45, ÉLŐ, DIGI Sport1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: kézilabda SEHA Liga DIGI Sport1 MVM Veszprém - Meskov Breszt

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr957750462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása