Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Vadak étlapja

2015.09.11. 11:40 MinDig TV Extra


Szeptember 11-én, pénteken 12:00-kor - Nat Geo Wild

„Mi, állatok egy nagy éhes horda vagyunk. Mindennap felfaljuk a fél Földet. Rovarokat, növényeket, virágokat, gyümölcsöket, madarakat. Mindnyájan a Föld nevezetű étteremben étkezünk. Az a különös ebben az étteremben, hogy mi vagyunk a főfogás és a vendég is egyben. Az egyik percben eszünk, a másikban már belőlünk lesz étel…”

lajhar.jpg
A természetben semmi nem megy veszendőbe. Itt nincsenek kidobott maradékok, vagy kinn felejtett és romlottnak minősített húsételek. Itt szinte semmi nincs, ami ne lenne ehető valamelyik élőlény számára… Miért nem betegszenek meg a dögevők? Valóban ürüléket esznek a bélsárfalók? Mik az élettani előnyei a pollenevésnek? És melyek a világ leghizlalóbb táplálékai? A sorozat az állatvilág legizgalmasabb és legmeglepőbb konyhatitkaiba enged bepillantást – olykor kifejezetten sokkolva a nézőket…

Ismétlések:
szeptember 14-én, hétfőn 12:00-kor - Nat Geo Wild

A Nat Geo WILD elérhető a MinDig TV Extra VILÁGJÁRÓ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Nat Geo Wild VILÁGJÁRÓ csomag Vadak étlapja

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr197777808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása