Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Carroll West Hamje akadályozhatja meg a szarkák újjáéledését

2015.09.14. 10:24 MinDig TV Extra


Első győzelmére vár a Newcastle United, amely borzasztóan indította a szezont, ellentétben hétfői ellenfelével, a nagy csapatokat sorra legyőző West Ham Uniteddel. A Premier League 5. fordulójának záró mérkőzését ÉLŐben láthatják majd a DIGI Sport 1-en este kilenctől!


A szarkák két döntetlennel és két vereséggel indították a szezonz Steve McClaren vezetésével. Igaz előbbiből egy a Manchester United ellen volt kapott gól nélkül, míg a legutóbbi fiaskó az Arsenaltól érkezett.

Ezzel szemben a kalapácsosok két-két győzelemmel ás zakóval kezdtek. Más kérdés, hogy legyőzték kezdésnek azonnal az Arsenalt, majd legutóbb szintén idegenben a Liverpoolt is, nem is akárhogyan.

Nos, Slaven Bilic ezúttal most már otthon is begyűjtené a három pontot. "Nagyon fontos lenne, hogy nyerjünk hazai pályán is, építenünk kell az eddigi nagy eredményeinkre. El kell kezdenünk otthon is szerezni a pontokat."

A horvát menedzser számíthat a térdsérüléséből felépülő, korábbi Newcastle-csatár Andy Carroll játékára is, és ott lehet a pályán három új igazolás, Nikica Jelavic, Victor Moses és Michail Antonio is. Viszont nem lehet ott Alex Song, aki a bokájával bajlódik.

A túloldalon a korábbi szövetségi kapitány biztos nem számíthat heves vérmérsékletű támadójára, Alekszandar Mitrovicsra, aki kiállítása miatt kapott három meccses eltiltását tölti.

PREMIER LEAGUE, 5. FORDULÓ Összefoglaló | 19:10, ÉLŐ, DIGI Sport 1
West Ham United-Newcastle United | 20:55, ÉLŐ, DIGI Sport 1

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Newcastle United DIGI Sport 1 PREMIER LEAGUE West Ham United

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr827786748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása