Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A nagy földalatti háború

2015.09.16. 10:15 MinDig TV Extra


Szerda 23:40 | Viasat History
(színes, magyarul beszélő, kanadai-angol dokumentumfilm sorozat, 2013)

Alagutakat ástak a győzelemért - Flandria agyagába, Champagne mészkövébe és az Alpok gránitjába - és sokan dicstelen halált haltak. Ezen emberek közül, akik ezen alagutakat ásták az I. világháború meg nem énekelt hősei - bányászok, akik ástak, fejtettek és vájták egyre mélyebbre és mélyebbre az alagutat, vásárra vitték az életüket néhány méteres földalatti szakaszért.

alagut.jpg
Az I. világháború bányászairól szóló látványos sorozat elmagyarázza hogyan fejlődött ki az alagútfúrás stratégiája, egy a németek által kezdeményezett technológia, melyet a britek és franciák tökéletesítettek, majd az olaszok és osztrákok alakítottak át a magas hegyi hadviselés taktikájává, a bányászokról, akik az Alpok nehezen kezelhető gránitjába és jegébe ástak a tüzérség elhelyezése és egész hegyoldalak felrobbantása érdekében.

A Viasat History csatorna elérhető a MinDig TV Extra családi csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Viasat History MinDig TV Extra A nagy földalatti háború

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr247792378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása