Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Indul az Európa Liga, magyar szereplők a DIGI Sporton

2015.09.17. 11:20 MinDig TV Extra


A Bajnokok Ligája után az Európa Liga csoportköre is elkezdődik, és ahogy azt az elmúlt években megszokhatták, ezúttal is négy meccset mutatunk meg ÉLŐben Önöknek:
Dortmund-FK Krasznodar | 19:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 1, 18:40)
Napoli-Club Brugge | 19:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 2, 18:55)
Fiorentina-Basel | 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 2, 21:00)
Lech Poznan-Belenenses | 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 1, 21:00)

(fotó: lechpoznan.pl)

Egyes csatornánkon az Európa Liga egyik esélyesének tartott Borussia Dortmundot láthatjuk, amely villámrajtot vett a Bundesligában, mind a négy meccsét behúzta. Thomas Tuchel együttese a nemzetközi porondon is jó formát mutatott eddig, hiszen mind a négy meccsét megnyerte: volt, amit könnyen, volt, amit nehezebben, de hazai pályán ötöt vágott a Wolfsbergnek, hetet pedig az Oddnak.

A vesztfáliaiak azt az FK Krasznodart fogadják, amely a Dinamo Moszkva elleni 4-0-val melegített a nemzetközi fellépésre. A diósgyőriek korábbi Európa Liga-ellenfele a Dortmundhoz hasonlóan szintén veretlen még az Európa Ligában, de sem Helsinkiben, sem pedig Pozsonyban nem tudott nyerni, és bizony Németországban sem esélyesként lép pályára.

Szintén az egyes csatornánkon láthatjuk a "magyaros" Lech Poznan meccsét is. A Kádár Tamás, Holman Dávidot és Lovrencsics Gergőt is foglalkoztató lengyelek azt a Belenensest fogadják, amely nyolc év után tért vissza az európai futball vérkeringésébe. A Lechnek van miért kiengesztelni a szurkolóit, hiszen botrányosan szerepel, legutóbbi négy bajnokiját elbukta, és kieső helyen áll. A BL-selejtezőktől ugyan elbúcsúzott, ám a szintén gyengélkedő Videotont kettős győzelemmel búcsúztatta az Európa Liga play-off körében.

A kettesen is láthatunk magyar szereplőket, Vad II István vezeti ugyanis a Napoli-Club Brugge összecsapást. A nápolyiak jelentik az olasz bajnokság egyik legnagyobb negatív meglepetését, köszönhetően annak, hogy az első három fordulóban nyeretlenek maradtak. Kérdés, hogy az olaszok ugyanazt a formát mutatják-e majd, mint a Serie A-ban, hiszen akkor sok jóra nem számíthatnak. Mostani ellenfelük, a Club Brugge formája sem megnyugtató, hiszen a Standard Liege 7-1-es legyőzése után 2-1-re kikaptak a Mouscron-Péruwelz otthonában. A csapat a BL-ben könnyűnek találtatott a Manchester United ellen, az EL-ben viszont javítási lehetőséget kapott.

A Lech és a Belenenses csoportjából láthatják a Fiorentina-Basel összecsapást is, amely igencsak pikáns lehet Paulo Sousa számára, hiszen a korábbi Videoton-edző tavaly még a svájciakat irányította. A firenzeiek a bajnokságban ugyan kikaptak Torinóban, de a két hazai meccsüket hozták, és ez a tervük a Basel elleni meccsen is. Ráadásul Sousa egészen biztosan fel tudja készíteni játékosait a svájciak gyenge pontjaiból. A Basel formájára nem lehet panasz, a bajnokságban mind a nyolc meccsét megnyerte, a BL-selejtezőktől pedig veretlenül búcsúzott. Vélhetően a Fiorentina dolgát is képes lesz megnehezíteni.

A DIGI Sport csatornáin közvetített meccseket a digisport.hu-n is ÉLŐben követhetik Magyarország területéről magyarországi IP-címmel rendelkező regisztrált felhasználóink 600 forintos térítés ellenében. A többi mérkőzésre az UEFA díjszabása érvényes.

Dortmund-FK Krasznodar | 19:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 1, 18:40)
Napoli-Club Brugge | 19:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 2, 18:55)
Fiorentina-Basel | 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 2, 21:00)
Lech Poznan-Belenenses | 21:05 (ÉLŐ, DIGI Sport 1, 21:00)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: meccs Európa Liga DIGI Sport 1 DIGI Sport 2

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr267794956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása