Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Fáraó király lenne a hercegségben

2015.10.01. 10:58 MinDig TV Extra


Nincs megállás, alig hogy elkezdődött, máris folytatódik az Európa-liga az RTLII-n. Csütörtökön az angol Tottenham Hotspur látogat az AS Monacohoz. Mindkét csapat kilenc gólt szerzett a legutóbbi négy mérkőzésen, joggal várhatjuk a szép találatokban gazdag folytatást. És, ezért sokat tehet a Fáraó, akit viszont túlszárnyalna HurriKan(e).

(Kép: El Shaarawy Facebook)
 
Megnyugtatok mindenkit, nem repülünk vissza az időben, hogy a bibliai hét csapás egyikéről számoljunk be, a csütörtöki összecsapás két lehetséges főszereplőjéről van szó. Hazai oldalon az olasz AC Milan együttesétől a nyáron kölcsönbe érkező Stephan El Shaarawy extravagáns hajviseletén túl góljaival hívja fel magára a figyelmet. A fáraó ugyanis az egyiptomi felmenőkkel is rendelkező, de olasz válogatott csatár beceneve. El Shaarawy 16 évesen mutatkozott be a világ egyik legerősebb bajnokságában, a Serie A-ban. Útja a Genoától az AC Milanhoz vezetett, ezzel párhuzamosan pedig előbb a korosztályos válogatottakban, majd 2012-ben, a felnőtt nemzeti együttesben is megkapta a lehetőséget. Ez volt az az év, amikor a Milan együttesében is leginkább ontotta a gólokat, 19 találattal fejezte be a szezont. Az olasz klubcsapatánál edzőváltás történt a nyáron, a Fáraónak pedig mennie kellett és meg sem állt a hercegségig… Első mérkőzésén csereként azt az Anthony Martialt váltotta, aki azóta 35.000.000 fontért (mintegy 15 milliárd forintért) igazolt az angol Manchester United csapatához, de El Shaarawy ezzel sokat nem foglakozott: az első olyan fellépésen, ahol kezdőként kapta meg a lehetőséget, azonnal gólt is szerzett.

A Fáraót és csapatát HurriKan(e) söpörné el, aki nem más, mint Harry Kane. Az angol csatár El Shaarawyhoz hasonlóan 22 éves, a pályafutása viszont lassabban, vagy talán szerencsésebb úgy fogalmazni, hogy kevésbé látványosan indult be. A Tottenham felnőtt csapatában 18 évesen mutatkozott be, a korosztályos angol válogatottakban viszont rendszeresen szerepelt. Az igazi áttörést az előző szezon hozta meg számára, amely során összesen 31 gólt szerzett. Kilenc Európa-liga-mérkőzésen hétszer talált be az ellenfelek kapujába – ellenállhatatlanul futballozott. Kétszer is a hónap legjobbjának választották meg a Premier League-ben (ez legutóbb Gareth Bale-nek sikerült a Tottenhamből, ő pedig jelenleg a Real Madrid labdarúgója). A nagyszerű teljesítménynek köszönhetően ugyan csak jelképes, de annál nagyobb elismerést is kapott az angol támadó: ettől az idénytől kezdve a legjobbakat megillető 10-es mezben lép pályára. Kane számára a mostani szezon ugyan nem kezdődött igazán jól, a hétvégén viszont a Bajnokok Ligája résztvevő Manchester City 4–1-es kiütéséből ő is góllal vette ki a részét.

(Kép: Harry Kane Facebook)

AS Monaco–Tottenham Hotspur Európa-liga-mérkőzés csütörtökön, 18.45 perctől az RTLII-n.

A műsorvezető Világi Péter mellett két szakértő elemzi majd a látottakat. A közvetítés után egyórás összefoglaló látható a csatornán az Európa-liga teljes játéknapjáról 23.30 perctől.

Az RTL II elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra RTLII Európa-liga AS Monaco–Tottenham Hotspur

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr757875438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása