Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Magdeburgban megállítanák a menetelő Füchsét

2015.10.09. 10:45 MinDig TV Extra


Visszatér a férfi kézilabda Bundesliga a DIGI Sport képernyőjére, péntek este a kettes csatornánkon a Magdeburg-Füchse Berlin összecsapást mutatjuk meg Önöknek.

(fotó: Facebook)

A  Magdeburg egyelőre várakozáson alul szerepel, a Füchse Berlin pedig meglepően jól. A fővárosiak úgy állnak az élmezőnyben, hogy legalább egy meccsel kevesebbet játszottak riválisaiaknál, és amennyiben nyernek Magdeburgban, úgy feljöhetnek a második helyre is.

De Berlinben is tudják, hogy nem könnyű Magdeburgban nyerni, ezt jól mutatja a tavalyi meccs, amikor a szász-anhalti együttes diadalmaskodott. Ám a Füchse idén remekel, egyedül a Melsungen otthonában szenvedett vereséget, múlt héten pedig fölényesen, tízgólos különbséggel verte a Lemgót.

"Nagyon kemény meccsek várnak ránk. Játszunk a Löwennel, a Kiellel, most pedig a Magdeburggal. Utóbbival is nehéz dolgunk lesz, de az előző mérkőzések teljesítményeire nyugodtan építhetünk" - nyilatkozta Erlingur Richardsson, a Füchse mestere.
 
FÉRFI KÉZILABDA BUNDESLIGA, 9. FORDULÓ
SC  Magdeburg-Füchse Berlin | 19:40 (ÉLŐ,  DIGI  Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Füchse Berlin DIGI Sport 2 KÉZILABDA BUNDESLIGA SC Magdeburg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr767952062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása