Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Világbajnoki címmérkőzés Arizonában!

2015.10.14. 11:47 MinDig TV Extra


Lee Selby - Fernando Montiel csütörtök, 3:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 2)

Az ökölvívás kedvelői sem maradnak szórakozás nélkül csütörtökön hajnalban, ugyanis kettes csatornánkon megmutatjuk Önöknek Lee Selby és Fernando Montiel összecsapását az IBF pehelysúlyú világbajnoki övéért.

box.jpg(fotó: premierboxingchampions.com)

Lee Selby hosszú évekig meghatározó lehet az ökölvívás világában. Legalábbis ez Joe Calzaghe véleménye, aki Selbyhez hasonlóan Walesből származik. Az egykori klasszis szerint azonban Selbynek nagyon sokat kell javulnia abban, hogy kiüti az ellenfeleket, hiszen eddig mindössze nyolc ellenfelét léptették le. A walesi ökölvívó pályafutása során először lép kötelek közé az Egyesült Államokban.

A  28 éves bokszolónak ráadásul egy tapasztalt öreg rókát, Fernando Montielt kell legyőznie. A 36 éves mexikói három súlycsoportban is volt már világbajnok két világszervezet keretein belül. És ő Selbyvel ellentétben ki tudja ütni ellenfeleit, 39 győzelmet aratott már ilyen módon. Őt pedig mindössze egyszer ütötték ki, igaz, az 2011-ben a WBO  és WBC  szervezet világbajnoki öveibe került számára, hiszen címmeccsen kapott ki Nonito Donaire-től.

ÖKÖLVÍVÁS
Lee Selby - Fernando Montiel csütörtök, 3:00 (ÉLŐ, DIGI Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: profi box DIGI Sport 2 Lee Selby - Fernando Montiel IBF

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr987967462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása