Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Monacóban ugorhat a dobogóra a Lyon

2015.10.16. 12:21 MinDig TV Extra


Ha péntek, akkor francia labdarúgás a DIGI Sporton! Egyes csatornánk 20:25-től ezúttal a Monaco – Lyon rangadót közvetíti. Az összecsapásnak nagy a tétje, hiszen a hazaiak az élmezőnyhöz zárkózhatnak közelebb, míg az Olympique egy esetleges győzelemmel a dobogóra is felléphet.

lyon.jpg
Elég hullámzó teljesítményt mutat mostanság a Monaco és a Lyon is. A hercegségbeliek ugyanis hasonló mérleggel rendelkezik  a bajnokságban. Mindkét fél a legutóbbi öt Ligue1-összecsapásából kettőt megnyert, kétszer döntetlent játszott, egyszer pedig kikapott.

Igaz, a tabellán négy pozíció az Olympique előnye a pénteki riválissal szemben, azonban a két gárda közt mindössze két pont a különbség. Így egyértelmű, hogy a meccs teljesen háromesélyes.

A Lyonnak egyébként nagy a tétje a meccsnek, hiszen a három pont bezsebelésével akár a tabella második helyére is előre léphet, igaz, ez minden bizonnyal csak időleges lenne, hiszen a riválisok is pályára lépnek a hétvégén.  A Monaco számára is fontos lenne a győzelem, hiszen ezzel közelebb zárkózhatna az élmezőnyhöz.

Hogy melyik együttesnek sikerül jobban a péntek esti összecsapás, az kiderül 20:25-től a DIGI Sport 1-en. Tartsanak velünk!

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Lyon alapcsomag Monaco DIGI Sport 1

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr717973339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása