Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A sereghajtó ellen is folytatná remek sorozatát a Spurs

2015.11.02. 15:04 MinDig TV Extra


Egy találkozó maradt hátra a Premier League 11. fordulójából, melyen az utolsó helyezett Aston Villa látogat a Tottenham otthonába. A találkozót 20:55-től élőben közvetíti a DIGI Sport 1.

spurs.jpg(fotó: Twitter)

Finoman szólva sem mondhatnánk, hogy két egyformán szereplő együttes találkozik hétfő este a White Hart Lane-en. A londoniak eddig csak egyszer kaptak ki a bajnokságban, méghozzá az Old Traffordon az idénynyitón, míg a vendégek csupán egy győzelmet és összesen négy pontot gyűjtöttek az idei szezonban.

A birminghamiek rossz szereplésének meg is lett az eredménye, hiszen október 25-én a klub menesztette Tim Sherwood menedzsert, akinek az utódja Remi Garde lesz, akit vélhetően hétfőn jelentenek be a birminghami klubnál.  A Lyon korábbi francia mestere azonban csak a Manchester City elleni, következő fordulóban esedékes hazai meccsen debütál új csapata kispadján, a Tottenham ellen még Kevin MacDonald irányítja a csapatot.

A zsinórban már hat bajnoki vereségnél járó Villa könnyen újabb zakóba futhat bele a fővárosban, hiszen például a listavezető Manchester Cityt 4-1-re kalapálta el a Tottenham. Igaz, a két liverpooli csapat mellett a Stoke is ponttal távozott Londonból, ám a két csapat jelenlegi formáját elnézve óriási meglepetés lenne, ha nem hazai siker születne Birminghamben. Bár, láttunk már csodát.

PREMIER LEAGUE, 11. FORDULÓ
Tottenham - Aston Villa  20:55 (DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Tottenham Aston Villa DIGI Sport 1 PREMIER LEAGUE

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr178044348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása