Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Higgins megelőzte O'Sullivant

2015.11.03. 11:27 MinDig TV Extra


Kedd 16:03 | Eurosport2
Snooker - Nemzetközi bajnokság Kína, Döntő

 John Higgins 10-5-re legyőzte az International Championship döntőjében David Gilbertet, és ezzel megszerezte 28. pontszerző trófeáját. Ami azt jelenti, hogy utolérte a második helyen álló Steve Davist, és már csak Stephen Hendry van előtte. Higgins eddig (a júliusi Ausztrál Open sikere óta) holtversenyben állt Ronnie O’Sullivannel a harmadik helyen, de most megelőzte őt az örökrangsorban.

higgins.jpgImago

De nem ez az igazán érdekes, hanem az, hogy mennyire kiválóan játszott ezen a tornán a skótok négyszeres világbajnoka. Akkor indult be igazán a szekere, amikor 6-0-ra legyőzte Murphy-t, úgy, hogy csak egy frame-ben nem lökött 50 felettit. Akkor felmerülhetett, hogy volt egy ilyen kiugró napja, de nem biztos, hogy lesz még egy. Hát lett. Kettő is. Merthogy a Selby elleni elődöntőben a kilenc megnyert frame során hatszor jutott 50 fölé, a döntőben pedig tízből kilencszer. És ez az utóbbi valami egészen elképesztő mutatvány. Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Higgins olyan szinten játszott, mint fénykorában. És annál nemigen van feljebb. Ő maga is hasonlóan látta:

Azt hiszem, soha nem játszottam ennyire kiegyensúlyozottan magas szinten egy teljes tornán. Egyetlen rossz szakaszom volt, még Michael Holt ellen. Ahogy Murphy és Selby ellen játszottam, annál viszont nemigen tudok jobban snookerezni".

Tovább a teljes cikkre >>

Az Eurosport2 elérhető a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra Eurosport2 AKTÍV+ csomag Snooker

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr598046882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása