Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

Az Angers tovább álmodna

2015.11.06. 11:34 MinDig TV Extra


Az Angers-Rennes meccsel kezdődik a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 13. fordulója, és ezt az összecsapást megmutatjuk Önöknek a DIGI Sport 2-n.

kapus.jpg(fotó: Twitter)


Az idei bajnokság talán legnagyobb pozitív meglepetése az Angers szereplése. A  csapat nyáron jutott fel a másodosztályból, és csak rosszabb gólkülönbséggel szorul a harmadik helyre a Lyon mögött.

Az újonc egyébként elsősorban hazai pályán remekel, a PSG mellett egyedüliként nem kapott ki még otthon. A  védekezése remek, ebben a szezonban négyszer nem kapott gólt otthon. Ilyen jó szezonkezdetre a csapat részéről nem volt példa az 1973/74-es idény óta, és akkor negyedik helyen végzett az Angers.

Most az a Rennes látogat a Jean Bouin Stadionba, amely a legutóbbi hét meccsén képtelen volt nyerni, igaz, ezek közül csak kettőt veszített el. Az ötször döntetlenező vendégek idegenben viszont meglepően acélosak, a legutóbbi öt meccsükből egyet sem buktak el saját otthonuktól távol, és többek között a Lyont is legyőzték.

LIGUE 1, 13. FORDULÓ
Angers-Rennes | 20:25 (ÉLŐ, DIGI  Sport 2)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: Angers francia labdarúgó-bajnokság DIGI Sport 2 Rennes

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr68055040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása