Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Miskolc elleni magabiztos sikerből merítenének erőt Kiss Csabáék

2015.11.11. 14:23 MinDig TV Extra


A negyeddöntőjéhez érkezett a férfi vízilabda Euro Kupa, melynek első felvonásán az egyetlen magyar csapatként állva maradt Szeged fogadja a Hannover együttesét. A találkozót a DIGI Sport 1 élőben közvetíti.

polo.jpg(www.vizipolo.hu)

Remekül szerepeltek idáig a szegediek a második számú európai kupában, hiszen előbb az első selejtezőkört a Ferencváros mögött másodikként zárták Kiss Csabáék, majd a spliti második kört is sikerrel vették, így a Hannover ellen már az elődöntőbe jutás a tét a számukra. A magyar együttesnél szerencsére mindenki egészséges, így a Tisza-partiak teljes csapattal várhatják ezt a fontos találkozót.

Azonban nem vár könnyű feladat a Szegedre szerda este, ugyanis a Hannover ellen kiharcolni a továbbjutást. Ezt megerősítette a szegediek mestere, Varga Péter is, aki szintén nehéz meccsre számít, hiszen a német együttes egy masszív, nemzetközi vízilabdát játszó együttes, tele ismert légiósokkal, köztük Tóth Bencével, Sági Mártonnal ás Balatoni Mátéval.

„Úgy vélem, jót tett a csapatnak a Miskolc elleni magabiztos siker. A Hannover ellen is ezt a vonalat szeretnénk folytatni, illetve rátenni még egy lapáttal, mert szerintem erre szükség lesz. Hozzánk hasonló játéktudású csapat az ellenfelünk, bízom abban, amit szombaton mutatott a csapatunk, remélem, legalább azt a szintet tudjuk hozni továbbra is. Először is legyen meg a győzelem, aztán ha tudunk, igyekszünk két-három-négy gólt "közé tenni", de a meccs, a játék képe dönti majd el, hogy erre lesz-e reális lehetőségünk” – nyilatkozta a vlv.hu a magyar együttes vezetőedzője.
 
FÉRFI VÍZILABDA, EURO KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
Szeged-Diapolo – Waspo 98 Hannover | 18:00 (DIGI Sport 1, ÉLŐ)

A DIGI Sport 1 elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában, a DIGI Sport 2 a MinDig TV Extra AKTÍV+ csomagjában!

Szólj hozzá!

Címkék: DIGI Sport 1 VÍZILABDA EURO KUPA NEGYEDDÖNTŐ Szeged-Diapolo

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr948070408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása