Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A régmúlt elitalakulatai

2015.11.13. 10:48 MinDig TV Extra


Péntek 22:00 | Spektrum
(színes, magyarul beszélő, angol dokumentumfilm sorozat, 2014)

E sorozat az ősi idők első gyilkosait vizsgálja. Az antik Görögországtól a fagyos északig az uralkodóknak mindig szükségük volt az elit csapataikra - a tökéletességig kiképzett, pusztító fegyverek használatában jártas férfiak - férfiakra, akik felkutatják vezetőjük ellenségeit.

regmult.jpg
A sorozat az elit csapatok és csapásmérő osztagok fedett műveleteit vizsgálja egészen a viking időkig visszamenőleg, sőt azokon túl is. Mindegyik epizód egyetlen, akciókban bővelkedő küldetés történetét meséli el, felfedve, hogyan választottak ki céljaikat e gyilkos titkos csoportok, hogyan képezték ki őket és mi tette őket koruk legfélelmetesebb gyilkosaivá.

zeneszerző: Nik Ammar
Kumud Pant: ()
Nicholas Marshall: ()

A Spektrum TV elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagjában!

A Spektrum célja, hogy a tudományt érthetően és szórakoztatóan tárja a nézők elé, illetve bemutassa a világ érdekességeit.  A csatorna elsősorban a tudomány, technika, történelem és természet témáival foglalkozik. Évek óta nagy sikerrel fut a hétköznaponként este 8 órától látható Univerzoom sáv, amely a Föld és a világűr kérdéseit elemzi. Szintén nagy népszerűségnek örvend a Történelem tízkor sáv, amely minden nap 22 órakor a történelem egy-egy érdekes eseményét tárja a nézők elé. A Spektrum a legjobb dokumentumfilmesek és a legnagyobb műsorforgalmazók műsorait sugározza, így egyebek mellett a BBC, a ZDF és az AETN filmjeit.

Tudás szórakozva, könnyedén: a Spektrum TV látványos, izgalmakkal teli műsorokat kínál a XXI. század nézőinek.

Szólj hozzá!

Címkék: akció SPEKTRUM A régmúlt elitalakulatai elit csapat

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr528075508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása