Kérdezzen itt

blogra.jpg


sherlock_es_watson.jpg


MinDig TV Extra - HBO GO


MinDig TV Extra - Új csomagok

Facebook

MinDig TV Extra

MinDig TV Extra Szolgáltatás: alapcsomag, családi csomag, TV csatornák kedvező áron.

Friss topikok

Linkblog

A Corinthians felrakhatja az i-re a pontot

2015.11.19. 11:13 MinDig TV Extra


A Corinthians 11 pontos előnnyel várja a brazil bajnokság 35. fordulóját, és egy győzelemmel már matematikailag is megnyeri a bajnokságot. Hogy ez sikerül-e, azt megtekinthetik a DIGI Sport 1-en.

brazil_foci.jpg
A  Coritiba hajrábeli legyőzésével már az előző fordulóban megszerezhette volna a bajnoki címet a Corinthians, ám az Atlético Mineiro győzelme miatt ez még nem sikerült. Ám a Sao Paulo-i együttes most már tényleg ünnepelni szeretne.

Tite együttese a legutóbbi öt bajnokiját megnyerte, és 11 pontos előnnyel vezet az Atlético Mineiro előtt, amelyre kőkemény meccs vár a Sao Paulo otthonában. Viszont a Corra sem vár könnyű feladat, ugyanis ahhoz a Vasco da Gamához látogat, amely az életéért, pontosabban a kiesés elkerüléséért küzd. A  riói együttes öt pontra van a biztonságot jelentő 16. helytől, és ez a távolság azért nagy szó, mert szeptemberig biztos kiesőnek lehetett őket tekinteni. Ám azóta valami megfordult a Vascónál, és a legutóbbi tizenegy meccsen csak egyszer kaptak ki, ráadásul volt egy kilencmeccses veretlenségi sorozatuk is.

Ráadásul a Corinthians nem győzni jár a Vasco otthonába, a legutóbbi nyolc riói tétmeccsük egyiként sem tudta megnyerni, utoljára bajnokin 2006-ban örülhetett három pontnak a rivális vendégeként.

BRAZIL BAJNOKSÁG, 35. FORDULÓ
Vasco da Gama-Corinthians | péntek, 0:55 (ÉLŐ, DIGI  Sport 1)

Szólj hozzá!

Címkék: Corinthians DIGI Sport 1 Vasco da Gama BRAZIL BAJNOKSÁG

A bejegyzés trackback címe:

https://mindigtvextra.blog.hu/api/trackback/id/tr18090988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása